2014. 03. 6.

A jelen

Időpont: 2014. március 6. 00:00

Helyszín: Fertőd és térsége

Támogató közösségi hálózat és tudástár fogyatékkal élők és családjaik számára

Jelen projekt célja, hogy létrejöjjön egy olyan komplex, az általános és a térségre vetítve speciális elemeket is megjelenítő információs bázis, mely hatékony segítség a sérültséggel élők és családjaik életében.

A bázis létrehozáshoz 10 alkalommal a témában elismert szakemberek kerülnek meghívásra, a rendezvények keretében összegyűlt tudást mindenki számára elérhető információs felületre, erre a honlapra töltjük fel, az előadások menüpontban találhatóak. A születéstől a felnőttkorig, az egészségügyi tényezőktől, a szociális juttatásokon, a fejlesztő és oktatási - nevelési intézmények, civil közösségek bemutatásán át, a speciális lelki folyamatokig a tématerületek feldolgozásra kerülnek.

 

A projekt fontos elme a civil és szociális szakmai együttműködések erősítése.

 

Célunk még, hogy a térségben elérhető fejlesztési szolgáltatások körét bővítsük, ezért zeneterápia bevezetését valósítjuk meg.

A projekt megvalósítási időszaka 2014. január-november. Költségeit EMVA IV. tengely LEADER forrásból biztosítjuk.

Kapcsolódó dokumentumok

Megnevezés Dátum Méret Letöltés
Szövetkezet összefoglaló 2014. 03. 6. 3.88 Mb Letöltés

Az én történetem

„Kismadár vagyok komolyan bezárva kicsi kalitkába. Jó volna repülni ebben a Hazában. Kinyílik ajtaja bátor segítséggel, hogy hírül vihessem jó nekünk itt lenni ebben az igaz földi létben.” /Göndöcs Dávid/

Bővebben